Митов: Бях наивен и повярвах на Левски! Търпение към Роси има, а към мен – не

Бившият старши треньор на Левски и настоящ на Септември (София) Николай Митов изрази мнение, че на „Герена“ не са били търпеливи към него. Специалистът гостува в предаването „Спорт в обектива“ по Канал 3, където говори за целите пред отбора му, както и за престоя при „сините“.

„Където и да съм треньор, ще давам всичко от себе си. Когато отидох в Левски, уговорката беше да се налагат млади футболисти и да се изгради отбор със силни български играчи от школата и с няколко класни чужденци. Но всичко се промени напълно след няколко месеца. Ако целта на Левски е титла, има шансове. Тимът обаче има трудности в атака“, коментира Митов.

„Исках гръбнакът на отбора да бъдат Краев и Бурабия, но и двамата напуснаха. Определено много неща се промениха. Отношението на ръководството към мен и към Делио Роси се различава. Към мен нямаше търпение. Грешката ми е, че съм наивен. Ако знаех, че ще стане така, нямаше да отида в Левски“, обясни още треньорът.

„Исках различни футболисти от тези 14, които дойдоха. Накрая вече, каквото и да ми предлагаха, го взимах, защото бяхме с 11 човека. Левски има голям прогрес във фаза защита, но не мога да кажа същото за нападението. Не ме изненада смяната на Даниел Боримиров с Асен Букарев“, продължи Митов, добавяйки, че в събота заминава на двуседмичен стаж в Болоня. „Доволен съм от точковия актив, който събра Септември, защото в началото не бяха добре нещата. Реалист съм и знам, че имаме много работа, но съм по-спокоен. Целта ни е да останем в елита, да изградим добър отбор. Няма да е лесно. Започваме тренировки на 3 януари и ще се готвим в Сандански и Турция. Ще работим и във фаза атака, и в защита. Допускаме много лесни попадения, надявам се да изчистим това. Със сигурност 4-5 човека ще напуснат отбора, но Иван Тилев остава“, каза още Николай Митов.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.