Идва Милан! Българският футбол отново ще е под светлините на прожекторите

Милан идва в България! Добра новина за всички родни почитатели на „росонерите“, а те не са никак малко. Едни от тях са се запалили по великия италианския отбор в годините на големите плакати на Марко ван Бастен и Рууд Гулит от списание „Мондиал“, други – през 90-те, когато машината на Фабио Капело мачкаше наред, а феновете зяпаха в захлас Серия „А“ по „Всяка неделя“, трети – с отбора на Индзаги и Шевченко. Не една фенска организация, начело с „Милан България“, вече работи относно посещението на двата двубоя, билетите, пътуването и т.н. Има голям интерес.

От друга страна идването на Милан е добра новина за приятелите на футбола в Разград. Кога друг път в Лудогорието е гостувал тим от такъв калибър. В средата на февруари на стадиона в Разград ще акостират крака за десетки милиони евро, а отделно всеки запалянко знае каква нашивка има на фланелките на „червено-черните“: с трофея от Шампионската лига и числото 7.

В крайна сметка от такъв мач печели българският футбол, защото родният шампион ще мери сили с втория по авторитет европейски клуб след Реал Мадрид в директна елиминация. От такъв мач Лудогорец може само да спечели. Обратно – Милан може само да загуби, което стряска голяма част от българските тифози на „Дявола“.

Нека си пожелаем и други български отбори да направят пробив в Европа, за да може да гледаме повече подобни сблъсъци. Засега в Италия подценяват „зелените“ от Разград, но Лудогорец вече е изненадвал големи – ПСВ Айндховен, Лацио, Ливърпул, Пари Сен Жермен. Какво ли ще стане сега?

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!