ЦСКА-София – Лудогорец 1:1, спестен скандален червен картон на домакините и отменен гол на гостите

ЦСКА-София и Лудогорец при 1:1 в мач от 1/4-финалите на турнира за Купата на България. Срещата започна с минута мълчание в памет на Стоил Трънков.

Червените откриха резултата още в 9-ата минута, когато Николай Бодуров се пребори с Марселиньо и Анисе, напредна с топка в крака и след шут от над 30 метра вкара на намесилия се не много убедително Хорхе Броун.

След попадението разградчани натиснаха съперника, но следващото чисто голово положение отново бе в полза на червените. В 23-ата минута Лое стреля с глава след центриране от фаул, но Броун този път реагира добре и изби в корнер. Три минути по-късно Каранга изведе добре Десподов отдясно, но нападателят стреля слабо и изпрати топката в тъч.

В 34-ата минута Лудогорец изравни след груба грешка в отбраната на домакините. Тогава червените не успяха да изнесат топката, която Марселиньо „открадна“, озова се сам срещу вратаря в наказатлното поле и Дюлгеров се хвърли отзад за да го събори. За нарушението бранителят получи жълт картон, а Козмин Моци вкара от дузпа.

Минута по-късно ЦСКА-София можеше отново да излезе напред в резултата, когато Вандерсон демонстративно отказа да се върне и да помогне на Натанаел, което спомогна на домакините да осъществят изключително опасна атака, но тя завърши с пас на Каранга към Дюлгеров, който бе в засада.

Малко по-късно реферът Георги Кабаков предупреди Дюлгеров, че ще го изгони при поредно нарушение на защитника, който вече получи жълт картон при ситуацията за дузпата.

В 44-ата минута бомбен шут на Горалски от 25 метра бе спасен от Черниаускас, а малко след това Кабаков даде край на първата част.

В 48-ата минута Кабаков спести нарисуван червен картон на Александър Барт, който тушира с две ръце откъсналия се фронтално сам срещу вратаря Мисиджан.

Десет минути по-късно Марселиньо изведе Лукоки, който прехвърли излезлия да го пресрещне Черниаускас, но за късмет на домакините топката тупна на тревата, след което поради лошия терен отскочи повече, отби се в напречната греда и се върна на терена.

В 71-ата минута Мисиджан изведе Марселиньо сам срещу вратаря, но Черниаускас спаси шута на бразилеца. Секунди по-късно Лукоки вкара с глава след центриране на Мисиджан, но реферите отмениха попадението поради изключително спорна засада.

В 80-ата минута Броун допусна втора много груба грешка, но домакините като по чудо не вкараха втори гол, тъй като Натанаел изчисти акробатично пред голлинията.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!