Вече са ясни половината позиции за „Златната топка“ – следете всичко тук

Тази вечер Кристиано Роналдо почти сигурно ще получи “Златната топка” на France Football за играч №1 за 2017 г. Церемонията в Париж започва в 20:45 часа. Този следобед семейството на футболиста на Реал Мадрид вече отлетя за френската столица.

От France Football започнаха поетапно да разкриват класирането на всичките 30 номинирани играчи. До момента са ясни следните позиции:

12. Иско (Реал М/Испания)
13. Луис Суарес (Барселона/Уругвай)
14. Кевин Де Бройне (Манчестър Сити/Белгия)
15. Пауло Дибала (Ювентус/Аржентина)
16. Mарсело (Реал М/Бразилия)
17. Тони Кроос (Реал М/Германия)
18. Антоан Гризман (Атлетико/Франция)
19. Еден Азар (Челси/Белгия)
20. Давид Де Хеа (Манчестър Юн/Испания)
21. Пиер-Емерик Обамеянг (Борусия Д/Габон)
21. Леонардо Бонучи (Юве/Милан/Италия)
23. Садио Мане (Ливърпул/Сенегал)
24. Радамел Фалкао (Монако/Колумбия)
25. Карим Бензема (Реал М/Франция)
26. Ян Облак (Атлетико/Словения)
27. Матс Хумелс (Байерн/Германия)
28. Един Джеко (Рома/Босна и Херцеговина)
29. Филипе Коутиньо (Ливърпул/Бразилия)
29: Дрис Мертенс (Наполи/Белгия)

В избора участват само журналисти.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!