ЦСКА-София се разделя с Каранга

Голмайсторът на ЦСКА-София Фернандо Каранга вероятно ще бъде продаден по време на зимната пауза, пише „Меридиан Мач“. Топреализаторът на „червените“ е обект на интерес от страна на доста клубове от чужбина, сред които и португалският гранд Бенфика.

Цената, която ръководството на тима от „Армията“ е поставило, е около 3 милиона евро. Един от кандидатите загатва за трансфера, имайки предвид факта, че ще привлече двама чуждестранни нападатели.

Голмайсторът Сейфедин Чаби от австрийския Рийд, както и колумбийски таран, който ще пристигне днес, за да подпише договор. С парите от Каранга ще се инвестира в заплатите на въпросните футболисти, други трансфери, както и други разходи.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.