Емоционалният отговор на Кирил Домусчиев

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев публикува на официалната си страница във “Фейсбук” емоционално послание до феновете на българския шампион. Братя Домусчиеви бяха наградени с почетни плакети от „Обединени фен клубове Лудогорец“. Феновете на “орлите” благодариха на босовете на “зелените”, че са превърнали клуба в магия и по този начич са запалили хиляди деца по футбола.

Ето какво е написал Кирил Домусчиев във “Фейсбук”:

“От мое име и от името на Георги благодаря на феновете за честта и подкрепата, която ни оказват. Това ни дава допълнителна увереност да продължаваме да се борим за постигането на високите цели, които си поставя Лудогорец. Не винаги всичко е вървяло по план, имали сме и трудни моменти, но обичта на феновете и усърдната работа ни е водила напред. Оценката на нашите привърженици, че сме запалили страстта на децата към футбола, най-много ме радва. Няма по-хубаво нещо от това да виждаш как децата ходят с желание и усмивка на тренировки и имат амбиция да се развиват. Да горят от желание да дойде поредният мач, за да бъдат отново на “Лудогорец Арена”. Затова ще продължаваме да полагаме грижи за нашите деца.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.