11-те на Ботев Пд и Лудогорец, новото попълнение на „орлите“ излиза титуляр

Станаха ясни стартовите състави на Ботев (Пловдив) и Лудогорец за последния мач от 22-ия кръг на Първа лига. Двубоят, който ще стартира в 17:30 часа, по програма трябваше да се състои вчера, но бе отложен за днес заради обилния снеговалеж. Дебют с фланелката на българския шампион ще направи защитникът Цветомир Панов, който премина при „орлите“ от Ботев.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!