Отлична новина за „червените“! Отборът от „Армията“ ще играе в Европа

Отборът на ЦСКА-София ще играе в европейските клубни турнири през следващия сезон, ако се класира по спортен път за тях. Aдресиран до президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов, в който се съобщава, че „червените“ могат да участват в Европа от лятото.

В писмото от Нион пише буквално: „Администрацията на УЕФА стигна до заключението, че краят на тригодишното правило, което се отнася за клуба, е сезон 2017/2018 година“.

УЕФА добавя, че: „ЦСКА-София има право да участва в следващото състезание под егидата на европейската централа, ако успее да се класира по спортен път, ако спазва всички регулации на УЕФА и спортните и лицензионни изисквания на БФС“.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.