Чистката на левскари в Етър ще продължи, ще бъдат сменени с играчи на ЦСКА-София?

Чистката на бивши кадри на Левски от Етър почти сигурно ще продължи и в следващите дни, сочи информацията. Както е известно, от клуба вече бяха освободени треньорите Иван Вутов и Мирослав Иванов, а също така защитниците Сашо Александров и Веселин Минев. Огромна е вероятността към тях да се присъедини и халфът Георги Сърмов.

Според предварителните информации на тяхно място ще пристигнат футболисти на ЦСКА-София, които не намират място в първия тим на червените, но тази информация не е потвърдена на 100%. До този момент от “Армията” в Етър са акостирали двама състезатели – Никола Колев и Пламен Гълъбов.

Двамата дойдоха през лятото на 2017 г., но през есента не успяха да се наложат в титулярния състав. Най-вероятно обаче те ще получават повече време за изява под ръководството на новия главен мениджър Красимир Балъков, който до преди няколко дни бе главен скаут на ЦСКА-София и познава отлично качествата на футболистите в червено.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.