Съдийската комисия отряза мераците на ЦСКА-София

Съдийската комисия към Българския футболен съюз няма да разглежда жалбата от страна на ЦСКА-София към решенията на реферите по време на срещата с Лудогорец. Причината е, че „червените“ не са спазили определените в наредбата срокове, в които да подадат документа.

„В законния срок от час не е постъпила заявка, че ще бъде подадена жалба. Странно, но такава се появява половин час по-късно в доклада на дежурния делегат, но я няма в електронния рапорт и няма тежест. Реферите са изчакали час и 10 минути, след което са си тръгнали. Не е спазена процедурата и жалбата няма да бъде разгледана. Това са правилата“, каза пред „Меридиан мач“ шефът на съдиите Петър Петров.

ЦСКА-София победи Лудогорец с 2:1 с среща от 15-ия кръг на родния шампионат. Въпреки спечелените три точки, „червените“ недоволстваха от отсъжданията на съдията Драгомир Драганов. Малко след изравнителното попадение той показа втори жълт картон на голмайстора на гостите Фернандо Карагна и победителите трябваше да доиграят срещата с човек по-малко.

Петров заяви още, че обикновено жалби се подават заради решения, които са повлияли на крайния резултат, така че за ЦСКА няма да бъде направено изключение, предвид прибавения пълен комплект от точки към актива им.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.