Мъри с остри думи за случващото се в българския футбол, били сме по приказките

Наставникът на Астана Станимир Стоилов, който стана за четвърти пореден път шампион със своя отбор, се изказа доста остро за случващото се в българския футбол.

Ето какво каза Мъри на летище „София“:

„За ситуацията в Левски много пъти съм се изказвал, водят се някакви дела между мен и клуба. Не съм гледал детайлно отбора. Този процес на разпад върви 9-10 години и за мен няма нищо ново под слънцето. Не мисля, че моето мнение е интересно на хората, които ръководят клуба.

В Европа само Лудогорец се представя на високо ниво. Добавям и повече от отличното представяне на Ботев. Първо, виждам добри терени и осветление. Конкуренцията стана интересна. ЦСКА снощи е победил Лудогорец, конкуренцията се е вдигнала. Смятам, че Лудогорец ще продължи напред в Лига Европа. Надявам се двата ни гранда да създадат проблеми на Лудогорец във вътрешното първенство.

В последните години българският футбол произвежда една посредственост. Клубовете трябва да се замислят. Трябва да произведем качество и после да говорим за национален отбор. Българските играчи не могат да отговорят на изискванията. Българските футболисти са на посредствено ниво. Даже се представихме повече от достойно в квалифкациите с оглед на това. Клубовете не работят. Повече сме по приказките. Произвеждаме под средното качество, а искаме да имаме национален отбор. Темата за чужденците я няма отдавна в Европа.

Философията на футбола не е много сложна. Не един и двама собственици се пробваха и се самоубиха. Когато се смееше цяла България на някои мои приказки, оказа се, че сме имали право. Ако не разполагаме с някои чужденци, ще бъдем на ниво нула. Ако нямаше шуробаджанащина във футбола ни, можеше и да се случи. Това, че победихме Швеция и Холандия, мисля си, че това няма как да се случи отново“.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.