Спектакъл в „синьо“ и „червено“ пред 30 000

Отборите на Левски и ЦСКА-София направиха истинско дерби пред близо 30 000 зрители на стадион „Васил Левски“. В много драматичен сблъсък от 13-ия кръг на Първа лига, двата тима не успяха да се победят, като завършиха 2:2. Много борба, четири гола, както и голямо шоу по трибуните от „сини“ и „червени“ украсиха най-посетения мач в родния елит през този век.

Давид Яблонски откри головата сметка в мача в 8-ата минута, а две бързи попадения на Тиаго Родригес (12,15) обърнаха резултата, след което Роман Прохазка (61) оформи крайното 2:2, което до последния сигнал можеше да бъде променено, тъй като и двата състава търсеха само и единствено победата, като си размениха по едно полувреме.
Преди срещата двете агитки имаха големи шествия по пътя към Националния стадион.
Наставникът на „сините“ Делио Роси реши да заложи на същите 11, които постигнаха победата с 1:0 над Етър преди седмица. 26-кратните шампиони имаха едва два допуснати гола след идването на италианския специалист, но те се оказаха фатални, тъй като отборът му загуби с 1:2 от Ботев (Пловдив).

Колегата му Стамен Белчев пък бе направил две промени от издънката на „Българска армия“ срещу тима на Милен Радуканов. Националите Станислав Манолев и Кристиян Малинов замениха Раул Лое и Енрике Рафаел. Играчите в синьо започнаха по-силно срещата. Първият удар в мача бе за Васил Панайтов, който стреля слабо във втората минута.
Агитката на „червените“ извади своята хореография, която гласеше: „Нашата крепост!“, визирайки Сектор „Г“.
В седмата минута Гомес стреля от корнер, а Витаутас Черняускас изби в нов ъглов удар. След неговото центриране Яблонски изведе Левски напред в резултата. Чехът бе оставен сам от Николай Бодуров и с глава вкара своя шести гол за сезона, както и общо втори във вратата на „червените“. Тимът на Белчев обаче веднага върна попадението. След центриране отляво Горанов изчисти с глава на границата на наказателното поле, където Тиаго стреля от въздуха. Коженото кълбо тупна пред Митрев и влезе в мрежата за 1:1.
Буквално след 180 секунди Левски вече губеше. Герой за „червените“ отново бе Тиаго, който стреля силно от 25 метра и вкара своя шести гол за сезона, изненадвайки Митрев. Така последният трябваше да вади за втори път топката от собствената си врата.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.