Рецитал на Ди Мария, ПСЖ отново громи

Осминафиналната фаза от турнира за Купата на Франция се оказа твърде лесно препятствие за гранда Пари Сен Жермен, който ще се опита да спечели турнира за четвърти пореден път. Без суперзвездата Неймар, тимът на Унай Емери разгроми с 4:1 втородивизионния Сошо, а над всички беше Анхел ди Мария, който реализира хеттрик. За парижани се разписа и Единсон Кавани, а Флориан Мартен бе точен за домакините.

Още в първата минута Килиан Мбапе центрира отдясно и Ди Мария отбеляза един от малкото си голове с глава. Сошо изненадващо възстанови равенството в 13-ата минута след груба грешка на Лайвин Курзава и точен удар на Мартен.

Гостите не оставиха феновете по трибуните на „Стада Бонал“ да се порадват дълго и в 27-ата минута отново поведоха. Курзава изкупи вината си за попадението във вратата на Кевин Трап и намери по перфектен начин Кавани, който засече на далечната греда.

През второто полувреме парижани нямаха никакви проблеми да направят победата си по-убедителна. В 58-ата минута Ди Мария се отскубна при контраатака и с премерен изстрел опъна мрежата. Малко по-късно аржентинецът сложи точка на спора, възползвайки се от неособено добра намеса на стража на Сошо след удар на Кавани.
В края на двубоя имаше любопитен момент. Трап излезе неразчетено и фаулира извън наказателното поле футболист на Сошо. Германецът получи червен картон, а Емери вече беше извършил всичките си смени. Това наложи на вратата да застане полеви футболист и с тази задача се нагърби Даниел Алвеш.

По-рано през деня Олимпик Марсилия също се класира за 1/8-финалите след унищожителна победа с 9:0 като гост на Бурж Перона.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.