Националите приемат Босна през март

България ще играе приятелски мач срещу Босна и Херцеговина в София на 23 март. Новината съобщиха за “Труд” мениджъри от Германия, които планират да дойдат да наблюдават на живо играчи в София. От БФС все още не са обявили подобна проверка, но в босненската федерация са пуснали пълна програма за националния си тим, която включва и контрола с участника на мондиала Сенегал във Франция на 27-и. Датата е една от последните свободни във ФИФА преди старта на Купата на нациите през есента.

Преговорите за контролата са направени в Лозана, където бе изтеглен жребият за новото състезание под егидата на УЕФА. В нашата група е Словения и босненците са отлична възможност за проверка.

Досега сме се срещали с този съперник само веднъж в контрола. Под ръководството на Пламен Марков победихме с 2:1 в Зеница с два гола на Димитър Бербатов през 2008-а. През есента юношите ни до 19 години паднаха с 0:2 от босненските си връстници на новата база на националите.

Босна и Херцеговина се класира за Мондиал 2014, но там отпадна в тежка група с Аржентина, Нигерия и Иран. Звезда на отбора е голмайстор №1 на Серия “А” за миналия сезон Един Джеко (Рома), който бе трансферна цел на Челси през зимата, но “вълците” не го пуснаха.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.