Манчестър Сити – Бърнли 14 Март bet365

Двубоят между Манчестър Сити – Бърнли ще се проведе на 14 Март (събота) от 17:00 часа в среща от Висшата лига на Англия. Манчестър Сити направи още една крачка към неизбежната загуба за титлата си във Висшата лига миналия уикенд, тъй като те бяха победени от градския си съперник Манчестър Юнайтед.

Коефициентът за победа на Манчестър Сити е 1.14Равенството в сблъсъка е оценено на 8.00. Коефициентът за победа на Бърнли е 19.00. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Манчестър Сити – Бърнли: Двубой Статистика

Бърнли не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Ман Сити.
Бърнли нямат загуба в последните си 5 мача.
Серхио Агуеро е голмайстора на Ман Сити с 16 гола. Крис Ууд има 11 гола за Бърнли.

Манчестър Сити – Бърнли: Online Прогноза

В крайна сметка очакваме отговор от управляващите шампиони. Те са вкарали точно два гола във всеки от последните си четири мача у дома и са спечелили четири от последните си пет мача в лигата в Етихад. Те спечелиха с 2:1 в три от последните си осем мача у дома, така че подкрепата на домакинска победа, както и двата отбора да отбележат в мача си заслужава залозите.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. bet365 спорт е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет или телефон с bet365 mobile.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, oсигурява резултати и спортни залози на живо. bet-bg на живо

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG