Астън Вила – Челси събота 14 Март bet-bg.com

Двубоят между Астън Вила – Челси ще се проведе на 14 Март (събота) от 19:30 часа в среща от Висшата лига на Англия. Надеждите на Астън Вила за оцеляване във Висшата лига нанесоха поредния силен удар в понеделник, тъй като бяха разбити с 4:0 в ръцете на Лестър.

Коефициентът за победа на Астън Вила е 5.00Равенството в сблъсъка е оценено на 4.33. Коефициентът за победа на Челси е 1.60. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Астън Вила – Челси: Двубой Статистика

Астън Вила не е побеждавал в последните си 5 мача срещу Челси.
Джак Грийлиш е голмайстора на Астън Вила с 7 гола. Тами Ейбръхам има 13 гола за Челси.
Астън Вила са в серия от 5 поредни загуби.

Астън Вила – Челси: Online Прогноза

Този коефициент на оценяване, може би изненадващо, оказа негативно влияние върху линията на защитата им. Те запазиха само една празна мрежа далеч от дома във Висшата лига през целия сезон, а с Астон Вила вкара във всички, освен в една от домакинските им мачове в лигата, смятаме, че поддръжката на двата отбора да се отбележат има голяма стойност.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. bet365 спорт е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет или телефон с bet365 mobile.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, oсигурява резултати и спортни залози на живо. bet-bg на живо

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG