Ще опазят ли „лъвовете“ крепостта „Васил Левски“ непревзета от Франция

Националният отбор по футбол приема Франция в последното си домакинство от този цикъл световни квалификации.
Двубоят срещу “петлите” предизвика еуфория сред феновете, но не защото шансовете ни за достигане на Мондиал 2018 са големи, а заради сърцатата игра на “лъвовете” срещу Холандия и особено кошмара Швеция, която върна доверието на публиката в това поколение футболисти. Надежда за достигане до бараж има, макар и да е минимална, но тя минава през задължителни победи днес над Франция и в понеделник срещу Люксембург.

Исторически националният отбор по футбол няма обремененост от днешния съперник, който няма победа в София от 85 години насам. В последните два сблъсъка с Франция на “Васил Левски” печелим чисти победи с по 2:0, а датата 17 ноември 1993 година и името Емил Костадиновм ще останат завинаги във френската футболна памет. Любопитното е, че краят на този квалификационен цикъл прилича малко на този от есента на 1993 година, когато Франция има нужда само от една точка в последните си два мача, но ги губи от Израел и България и не се класира на световното в САЩ.

“Петлите” показаха, че не са неузявими, като в предишния си мач завършиха 0:0 с отбора на Люксембург, което беше огромна изненада. Преди това не успяха да победят Беларус и допуснаха загуба в края от Швеция.

Селекционерът Петър Хубчев остава без двама важни играчи за днешния двубой. Поради наказания големия мач ще пропуснат капитанът Ивелин Попов и Ивайло Чочев, а Александър Тонев е контузен. Пламен Илиев на вратата. Пред него ще действат Страхил Попов, Николай Бодуров, Божидар Чорбаджийски и Петър Занев. В средата ще действат Георги Костадинов, Симеон Славчев и Мартин Райнов или Кристиян Малинов. Триото в атака ще бъде съставено от Станислав Манолев, Спас Делев и Тодор Неделев. Селекционерът на Франция Дидие Дешан не разкри намеренията си, но очакванията са да предпочете схема 4-3-3, като ще заложи на нападателното трио Килиан Мбапе, Александре Лаказет и Антоан Гризман. На пейката ще седне Оливие Жиру, което не се беше случвало от 2016 година. На практика Дешан разчита изключително много на младия Мбапе, защото ще нареди състава като клубния му отбор ПСЖ, за да му осигури повече свобода на действие.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!