България U21 с нова голяма издънка

Младежкият национален отбор на България направи втора сериозна издънка в квалификационния цикъл за Евро 2019. Избраниците на Антони Здравков завършиха 2:2 с Казахстан в домакинството на „Трейс Арена“. Кирил Десподов (9) и Томислав Йорданов (51) бяха точни за „трикольорите“, докато Жалмукан (20) и Омиртаев (86) се разписаха за гостите. Малко преди изравнителното попадение Ангел Лясков (84 минута) бе изгонен за втори жълт картон, което се оказа решаващо за крайния резултат.

Двубоят бе втори за младите „лъвове“, които имат едва една точка след двете си срещи в Стара Загора.
След четири дни, „лъвовете“ ще се изправят отново срещу Казахстан на стадион „Астана Арена“ в Астана, в нов сблъсък.

Антони Здравков бе направил четири промени от поражението с 0:1 от Люксембург преди месец. Николай Кръстев, Марио Петков, Янис Карабельов и Кирил Десподов смениха Християн Василев, Петър Генчев, Серкан Юсеин и Тонислав Йорданов.

Нападателят на ЦСКА-София Кирил Десподов бе точен в 9-ата минута, след като засече подаване с глава на Александър Георгиев. Това бе първи гол за тима ни в тази кампания, а общо втори за него в европейските квалификации с България до 21 години.

Капитанът на гостите Дидар Жалмукан изравни в 20-ата минута. Преди това Федин преодоля с лекота Велков, след което подаде на своя съотборник, който от десетина метра прати топката в долния ляв ъгъл на Ники Кръстев.

В 27-ата минута Петко Христов и Жалмукан си счупиха главите, след като се сблъскаха във въздушен двубой. Двамата имаха нужда от лекарска намеса, като играчът на Фиорентина и голмайсторът на гостите доиграха мача с превързани глави.

На почивката Здравков направи две промени. Нападателите Томислав Йорданов и Калоян Кръстев замениха Илия Димитров и Марио Петков.

Именно 18-годишният играч на Литекс бе точен за 2:1 в полза на България. Той се разписа в 51-ата минута с рамо, след като се възползва от грешка на двамата централни защитници на Казахстан. Това бе първи гол за него с екипа на младежите, където вече има две срещи.

Александър Георгиев пропусна да вкара с глава в 72-ата минута, след това попадение на Йорданов бе отменено, а в 84-ата минута Лясков бе изгонен след груб фаул в центъра. Той вече имаше жълт картон, но въпреки това не се съобрази, като остави тима си с човек по-малко. Здравков бе направил всички смени, а играчите му не успяха да се подредят, като в 86-ата минута резервата Омиртаев стреля, топката мина под шпагата на Велков, удари се в лявата греда на Кръстев и спря в мрежата за 2:2. Попадението шокира родните таланти, които дори рискуваха да допуснат трети гол, но удар отдалеч мина встрани от вратата на българите.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.