Хубчев обяви състава за Франция и Люксембург: недоволният Бодуров е извикан, Дяков – отново аут

Селекционерът на България Петър Хубчев обяви група от 23-ма футболисти за предстоящите световни квалификации с Франция (7 октомври на “Васил Левски”) и Люксембург (10 октомври на “Жози Бартел”). “Трикольорите” ще се съберат на лагер в Националната футболна база в Бояна на 2 октомври, понеделник.

Сред селектираните от Хубчев футболисти попадат петима играчи на ЦСКА-София, сред които и Николай Бодуров, който си позволи по странен начин да коментира отсъствието си от списъка за мачовете с Швеция и Холандия. Отново аут от сметките на наставника обаче е капитанът на Лудогорец Светослав Дяков.

26-кратният шампион на България Левски пък е само с един представител в лицето на своя капитан и вратар Божидар Митрев. Любопитно е да се отбележи, че двама “канари” са попаднали сред 23-мата повикани – защитникът Цветомир Панов и лидерът Тодор Неделев.

В официално прессъобщение на сайта си, от Българския футболен съюз поясняват, че от първоначално обявения състав от футболисти, играещи в чужбина, поради контузия отпада играчът на елитния италиански Кротоне Александър Тонев.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.