MMA

BET365 Регистрация – Бонус MMA

BET365 ММА

Смесените бойни изкуства, по-често срещани като ММА, са вид боен спорт, в който се играе с пълен контакт. Тук се съчетават множество от елементи, както удари, граплинг, жиу-джицу и бой на земя. Като използва техники от различни бойни спортове по целия свят. Изразът „смесени бойни изкуства“ е споменат за първи път в представянето на новият вид бойни събития на UFC 1 през 1993г.

Bet365 Mobile App

В началото на 20-ти век различни междустилни бойни състезания са организирани в Япония и други азиатски страни, както и Vale Tudo в Бразилия. Семейство Грейси беше известно с популяризирането на мачовете на Vale Tudo. Те демонстрираха собствения си стил на бразилско жиу-джицу. Предшественикът на съвременния MMA беше двубоят от 1976 г. между Мохамед Али и Антонио Иноки, който по-късно послужи като вдъхновение за Pancrase през 1993 г. и Pride Fighting Championships през 1997 г.

Bet365 registraciq

Семейство Грейси пренася своя бразилски стил джиу-джицу, разработен за първи път в Бразилия през 20-те години на миналия век, в Съединените щати през 90-те години на миналия век, което в крайна сметка води до създаването на промоцията Ultimate Fighting Championship (UFC) през 1993 г.

Ранните събития на UFC бяха с ограничени правила, до голяма степен поради влиянието на Арт Дейви и Рорион Грейси, които имаха за цел да пресъздадат битките на Vale Tudo. Въпреки това, с течение на времето, UFC въведе набор от правила, които се различават от другите лиги, давайки приоритет на по-реалистичен и уличен подход към битките.

bet365 MMA Бойни Събития – BetBG.info
error: Content is protected !!