Хубчев: Не се заблуждавам, но се надявам да се противопоставим на Франция

Селекционерът на България Петър Хубчев бе избран за Треньор на месец август, като на официална пресконференция в пресклуб “България” получи своята награда. Наставникът на “лъвовете” благодари за приза, като гарантира от свое и от името на момчетата в националния отбор, че всички в селекцията му ще дадат най-доброто от себе си в предстоящото тежко домакинство на Франция тази събота.

Хубчев за пореден път заяви, че не лозунгите и призивите ще върнат публиката на стадиона, а играта на “лъвовете”. Бившият треньор на Берое не скри разочарованието си от факта, че ако отборът на България бе излъгал този на Беларус по-рано през годината, трибуните на “Васил Левски” срещу Швеция щяха да са препълнени.

“Повярвайте ми, приемам много сериозно тази награда. Тя от голямо значение за мен, колкото и смешно да звучи, тъй като отношенията ми с вас, журналистите, невинаги са в рамките на нормалното. Понякога сме на различно мнение и затова ви благодаря от сърце. Смятам обаче, че естеството на нашата работа е по-различно от тази на клубните треньори. Заслугата е на всички. Благодаря както на вас, така и на момчетата, които са викани. Според мен тяхната заслуга е най-голяма”, заяви Хубчев.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.