ЦСКА-София е най-малко санкционираният от съдиите тим, следват Лудогорец, Левски и Дунав

Футболистите на пет отбора от Първа лига не са получавали червен картон след изиграването на 11 срещи от първенството. Това са тимовете на Берое, Витоша, Дунав, Етър и Славия. Рекордьор по червени картони е тимът на Септември, който е с цели четири от началото на сезона. Новаците са следвани от Пирин, който е с три. Благоевградчани са тимът с най-много жълти картони – 38, Етър е с 35, а Верея – с 33.

Най-коректните отбори, поне според съдийските решения, са ЦСКА-София, Лудогорец, Левски, Дунав и Славия. Червените и орлите са с по 18 жълти и 1 червен картон в първенството. Футболист на разградчани бе декориран в червено и в мача за Купата срещу Оборище, когато Горалски бе изгонен. Играчите на сините пък са с 19 жълти и 2 червени картона до този момент в първенството. Дунав е с 21 жълти и нито един червен картон, а Славия също е получавал само жълти картони – 24.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.