Съставът на България за контролата със Саудитска Арабия

Националният отбор на България излиза срещу Саудитска Арабия в последната си среща за 2017 година. Двата тима ще премерят сили на стадион „Рестело“ в Лисабон, а мачът е от 19:00 часа (българско време). Селекционерът Петър Хубчев и помощниците му искат да видят промени в играта на своите избраници, като цяла седмица тренират определени неща. Това ще бъде мач №10 на бронзовия медалист от САЩ`94 начело на „лъвовете“. За първи път обаче ще води „трикольорите“ в приятелската среща, където резултатът не е най-важното. Досегашните му девет двубоя са в световните квалификации за Мондиал 2018.

Под негово ръководство България победи Беларус (1:0), Холандия (2:0) и Швеция (3:2) в София, а в последната си среща завърши 1:1 в гостуването на Люксембург.

„Резултатът е за самочувствие в този мач, но искам преди всичко футболистите да изпълнят задачите им. Най-вече новите неща, които тренирахме на лагера преди тази проверка. Ако искам да вървим нагоре, трябва да подобрим много неща“, Съперникът ни се класира за пети път в своята история на световно първенство, а новият селекционер Едгардо Бауса разполага с доста добри офанзивни играчи. Преди няколко дни тимът на Саудитска Арабия, който е на лагер в Португалия, отстъпи с 0:3 от шампиона на Европа, който бе без най-голямата си звезда Кристиано Роналдо.
България ще излезе в схема 4-1-4-1. Пламен Илиев ще бъде на вратата, а пред него в защита ще действат – Михаил Александров, Николай Бодуров, Васил Божиков и Антон Недялков. Георги Костадинов ще бъде опорен халф, а четиримата пред него са – Тодор Неделев, Симеон Славчев, Мартин Райнов и Ивелин Попов, докато Спас Делев ще бъде на върха.

Хубчев ще има право на шест смени, но обяви, че няма да ги използва на всяка цена.
Двубоят ще бъде трети в историята между България и Саудитска Арабия. На този етап двата тима имат по една победа. „Лъвовете“ губят контрола с 0:1 в Рияд пред 1996 година, а след това печелят с 2:0 през 2010 година. Тогава проверката е в Истанбул, а попаденията реализират Димитър Рангелов и Валери Домовчийски в последните минути на първото полувреме.

Капитанът Ивелин Попов, както и Николай Бодуров са единствените от сегашния състав, които взимат участие в срещата срещу арабите. Звездата на Спартак (Москва) играе 83 минути и асистира за първото попадение, а бранителят влиза накрая под ръководството на Лотар Матеус.

БЪЛГАРИЯ (4-1-4-1): Пламен Илиев – Михаил Александров, Николай Бодуров, Васил Божиков, Антон Недялков – Георги Костадинов – Тодор Неделев, Симеон Славчев, Мартин Райнов, Ивелин Попов – Спас Делев
Резерви: Благой Макенджиев, Александър Дюлгеров, Георги Миланов, Иван Минчев, Александър Тонев, Ивайло Димитров, Александър Цветков, Андрей Гълъбинов

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.