Дерменджиев не отхвърли възможността един ден да поеме Левски, България или пак Лудогорец

Бившият наставник на Лудогорец Георги Дерменджиев, който записа два пъти участие в груповата фаза на Шампионската лига, не отхвърли възможността един ден да застане начело на Левски. Опитният специалист отговори по същия начин и на въпрос за националния отбор или за евентуално завръщане при „орлите“. Дерменджиев бе гост в предаването „От дузпа в тъч“.

„Дали бих поел Левски? Във футбола никога не трябва да казваш никога. Същото важи и за Лудогорец, и за националния тим – никога не казвай никога. Аз съм професионалист и всичко е възможно. Трябва да призная обаче, че за момента имам желание да работя в клубния футбол“, каза Дерменджиев.

„Разбира се, че следя националния отбор. Смятам, че БФС направи много добър ход с привличането на Петър Хубчев за селекционер и с продължаването на неговия контракт. Петьо върши много добра работа с националите. Да се надяваме на по-лек жребий за европейското първенство. Пожелавам успех и класиране на тима“, добави един от най-успешните български треньори.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!