Реал Бетис – Джирона 20 януари

Двубоят Реал Бетис – Джирона от Примера Дивисион на Испания ще се проведе на 20 януари (неделя) от 13:00 часа.  Бетис нямаше късмет и загуби от Реал Мадрид, след като допусна 88-минутен гол от свободен удар. Те имаха преднина над сегашните притежатели на Шампионска лига, но си тръгнаха с празни ръце.

Коефициентът за победа на Реал Бетис е 1.61. Равенството в мача е оценено с 3.75.  Коефициентът за победа на Джирона е 6.00. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Реал Бетис – Джирона: Статистика Н2Н

Real Betis Balompie не е побеждавал в последните си 5 срещи.
Жирона не е побеждавал в последните си 7 срещи.
Статистиката на Жирона като гост този сезон: 3-4-2.

Реал Бетис – Джирона: Прогноза

Джирона изравни последните пет мача във всички състезания. Те все още седят в горната половина на класирането благодарение на доброто начало на кампанията в лигата. Главният треньор Eusebio Sacristian има проблеми с липсата на прецизност в отбранителната линия на отбора си. Blanquivermell няма чист лист в последните десет мача във всички състезания.

Джирона изравни три и загуби два от последните пет мача в Primera Division. Тук Бетис ще има чудесна възможност да се възстанови след незаслуженото поражение срещу Реал Мадрид. Ние ще подкрепим домакинската победа като основна опция за залог.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com