Фулъм – Тотнъм неделя 20 януари

Двубоят Фулъм – Тотнъм от  Висшата лига на Англия ще се проведе на 20 януари (неделя) от 18:00 часаТотнъм Хотспър загуби позицията си зад Ливърпул и Манчестър Сити след разочароващ загуба с 0: 1 срещу Манчестър Юнайтед миналия уикенд на Уембли. Отборът на Почетино сега е само на една точка от Челси на 4  място.

Коефициентът за победа на Фулъм   е 5.50. Равенството в мача е оценено с 3.75. Коефициентът за победа на  Тотнъм  е 1.72. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Фулъм – Тотнъм: Статистика Н2Н

Фулъм не е побеждавал в последните си 4 мача срещу Тотнъм.
Статистиката на Тотнъм като гост този сезон: 10-0-2.
Тотнъм са в серия от 4 поредни победи като гост.

Фулъм – Тотнъм: Прогноза

Домакините са в много тежка позиция преди тази среща. Наскоро те направиха управленска промяна, но Клаудио Раниери все още се бори да изведе екипа си извън червената зона.

Cottagers са пет точки за безопасността след загуби в лигата срещу Арсенал и Бърнли. Те също изпаднаха от ФА Къп, след загуба 1-2 у дома срещу отбора от по-ниска дивизия Олдъм Атлетик.

Фулъм  е с най-слабият защитен рекорд в цялата лига. Досега те допуснаха 49 гола в 22 мача. Победата на гостите си струва да се подкрепи.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com