Появи се нов кандидат за президент на БФС

Бившият президент на Черноморец Ивайло Дражев ще се кандидатира за президент на БФС. Конгресът за избор на ръководител на футбола ни ще се проведе на 16 февруари, а другите двама кандидати засега са настоящият президент Борислав Михайлов и Любослав Пенев. Кандидатурата му е издигната от Ботев (Болярово).

Тя вече е входирана и е първата такава в БФС. Това няма да е първата кандидатура на Дражев за шеф на БФС.
Дражев бе признат за виновен за причиняване на катастрофа през 1998 г. край Атия и лежа в затвора. Тогава загинаха двама човека.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.