Не бих се изненадал Неймар да премине в Реал

Капитанът на Барселона Андрес Иниеста открито говори за колебанието си дали да продължи да играе на “Камп Ноу” след края на настоящия сезон. “През главата ми минават много неща, някои са по-силни от други. Остават няколко седмици, в които трябва да взема едно от най-важните решения в кариерата си – да остана или да си тръгна. Разбирам, че вече съм на определена възраст, нещата се променят.
“Ако си отида, е защото не мога да давам 100% като играч и като човек на моя клуб. Ще бъде трудно решение. Трябва добре да го обмисля. (…) Не бих отишъл в никой клуб, който ще играе в едно състезание с моя клуб. Обмислям нещата, но още нищо не съм решил”, сподели той. “Най-вероятно това ще е последната ми появи за националния отбор. Не изпитвам нужда да бъда на място просто за да бъда на това място”, призна героят на Испания.

Иниеста коментира и медийните писания за трансфер на Неймар в Реал Мадрид: “Не бих се изненадал Неймар да премине в Реал Мадрид. Знам, че Реал Мадрид иска да привлече най-добрите в света.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.