Най-добрият български тенисист Григор Димитров

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще започне участието си на турнира от сериите „Мастърс“ в Маями с мач срещу Максимилиан Мартерер. Тази вечер 22-годишният германец елиминира първата ракета на Унгария Мартон Фучович с 6:4, 6:4, а във втория кръг ще срещне Димитров, който е поставен под №3 в схемата. Двубоят между Мартерер и Фучович продължи малко повече от час. Левичарят от Нюрнберг разчиташе на мощна игра от дъното на корта и това му донесе успех. В първия сет двамата си размениха по един ранен пробив, след което Мартерер взе още веднъж подаването на съперника си в седмия гейм и това му беше достатъчно, за да поведе в резултата. Във втората част Фучович изостана с 2:5, но не се предаде. Той върна единия пробив, но Мартерер взе своето с 6:4.

Първата поява на Григор в Маями ще е в петък.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.