Наполи Жоржиньо заяви, че никой от Манчестър Юнайтед не се е свързвал с него

Агентът на халфа на Наполи Жоржиньо заяви, че никой от Манчестър Юнайтед не се е свързвал с него по повод евентуален трансфер на италианския национал на „Олд Трафорд“. Той обаче не отрече, че „червените дяволи“ се интересуват от полузащитника, който е ключова фигура в състава на Маурицио Сари, а според медиите на Острова Жозе Моуриньо го иска за заместник на ветерана Майкъл Карик.
„Ясно е, че футболист, който играе в претендент за титлата в Италия и е част от един от най-силните национални отбори, представлява интерес за много клубове. В последните месеци три пъти говорих със спортния директор на Наполи Кристиано Джунтоли и той не ми каза нищо за оферти към Жоржиньо. Аз също не съм контактувал с представители на Манчестър Юнайтед“, заяви агентът Жоао Сантос.
Той потвърди, че предстоят преговори за нов договор на халфа. Неговият настоящ контракт изтича след две години.

Наполи вече работи по лятната си селекция. Клубът ще повтори офертата си от 22 млн. евро за звездата на Болоня Симоне Верди.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.