Ето двете групи от втората осмица в Първа лига

След изиграването на последния мач от редовния сезон в Първа лига между тимовете на Славия и Пирин (Благоевград), се изясниха двете групи от втората осмица на подреждането. „Белите“ победиха „орлетата“ с 3:1 и наредиха финалното класиране преди заключителната фаза от шампионата.
Двете четворки ще излъчат отборите за плейофите, които трябва да определят бъдещата съдба на клубовете – някои ще получат шанс за класиране за Лига Европа, други ще се борят за оставане в елита.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.