Митов: Това ли е големият капитан на Левски? Искаше почивка, за да не го псуват „нещастниците“

Аз изгоних Веселин Минев от Левски, а не Даниел Боримиров. Това сподели наставникът на Септември – Николай Митов.

Специалистът отговори на бившия капитан на „сините“, който го упрекна за загубите на тима във важните мачове, по времето, по което Митов бе начело на столичния гранд. Минев заяви, че заради Митов Левски е ял здрав пердах в дербитата.

Мнението на треньора, споделено пред „Тема: Спорт“:

„Слушах какви глупости говори Минев. Ще му кажа на големия капитан, че аз го изгоних от Левски, а не Боримиров.

В първото дерби за сезона, в което спечелихме срещу ЦСКА с 2:1, той беше контузен и затова не игра. В следващото пак беше с травма, а останалите петима, които визира, играха.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.