Рокади в ръководството на Левски – двама шефове излетяха

Ръководството на Левски се раздели с пореден директор. Този път с маркетинговия шеф Асен Василев, информира „Тема Спорт“. Освободена е и Диана Иванова.

Василев бе назначен на „Герена“ през месец април тази година и се зае със задачите, които при предишните собственици на клуба бяха изпълнявани от телевизионните продуценти Иван Христов и Андрей Арнаудов.

Както е известно, преди три месеца Диана Иванова беше освободена като изпълнителен директор. Функциите й бяха заети от Красимир Иванов, а юристката премина на по-ниска длъжност. Тя беше част от екипа, преговарял с Аврам Грант за треньорския пост при „сините“. Сега обаче е освободена и от по-ниската длъжност заради търкания между нея и други фактори в клуба и затова е било взето решение за окончателна раздяла между двете страни.

По високите етажи на „Герена“ е доста ветровито. В началото на 2017-а Левски се раздели и със спортен директор – Станислав Ангелов-Пелето, който бе заменен на поста от Даниел Боримиров. Наскоро Ангелов, който бе шеф и на школата на сините на стадион „Раковски“, бе уволнен и от тази длъжност. Причината е, че той сложи ръка на сдружението „Левски-Раковски“. Без много шум от „Герена“ освободиха и дългогодишния изпълнителен директор Константин Баждеков.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.