Манчестър Сити е изхарчил най-много пари за трансфери

Манчестър Сити е изхарчил най-много пари за трансфери на нови футболисти през последното десетилетие, пише в проучване на „Гадзета дело Спорт“. Ръководството на английския шампион е инвестирало общо 1.584 милиарда евро за селекция. На втора позиция в тази класация е испанският първенец Барселона с 1.151 милиарда евро, а трети е френският шампион Пари Сен Жермен с 1.150 милиарда евро за нови играчи.
Английските Челси (1.137 милиарда евро) и Манчестър Юнайтед (1.018 милиарда евро) са съответно на четвърто и пето място в подреждането на „Гадзета дело Спорт“. Класацията се допълва от европейския клубен шампион Реал Мадрид (977 милиона евро), Ливърпул (930 милиона евро) и Ювентус (920 милиона евро).

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.