Зенит не успя да победи ЦСКА

Зенит не успя да победи ЦСКА (Москва) в супердербито от 28-ия кръг на руската Премиер лига и до голяма степен се прости с шансовете си да играе в Шампионската лига през следващия сезон. Отборът от Санкт Петербург изигра един от най-добрите си мачове под ръководството на Роберто Манчини, но нулевото равенство вероятно ще има фатални последици и многомилионната селекция на италианеца няма да финишира в челната тройка.
Футболистите на Зенит направиха много пропуски, а Игор Акинфеев показа защо е най-добрият вратар в Русия. „Армейците“, за които Георги Миланов не се появи в игра, също можеха да стигнат до победата, но и едната точка е добре дошла за тях. Най-доволни от резултата със сигурност са в Локомотив (Москва). „Железничарите“ могат да станат шампиони още утре, ако победят Краснодар като гост.

Зенит и ЦСКА спечелиха 9 от последните 14 първенства, но през настоящия сезон направиха прекалено много грешни стъпки и сблъсъкът днес беше пряк дуел за местата, осигуряващи участие в Шампионската лига. Преднината от 2 точки и значително по-лесната програма правеха равенството приемливо за „армейците“, докато Зенит нямаше друг избор, освен с всички сили да се стреми към победата.

Bet365 Mobile вече предлага спортни предавания на живо на вашия iPhone, iPad или Android. Това включва футбол, баскетбол, тенис, крикет, снукър, дартс и скуош. Нуждаете се от нещо допълнително, за да гледате live Bet365 на вашия смартфон.

Трябва да имате открит баланс в профила си и / или да сте направили залог в Bet365 през последните 24 часа. Важно е да се отбележи, че bet365 има много богата програма за залагания на живо, включваща разнообразие от спортове. Около 90% от спортните игри, предлагани от Bet365, също могат да се гледат в реално време.

Bet365 предлага близо 40 различни вида спортове, както и различни опции за залагания. Коефициентите на Bet365 са едни от най-високите онлайн. За почти всички спортове с някои малки изключения. Що се отнася до големите футболни лиги, Bet365 е един от лидерите с високи коефициенти.

Някои квалификации и правила, както и пълните Общи условия за офертите на bet365 могат да бъдат намерени на съответните страници на уебсайта на bet365.