Иванков на стаж на „Герена“

Бившият вратар на Левски и член на Управителния съвет на клуба – Димитър Иванков започна стаж на „Герена“. Това е и причината в последните дни той да посещава толкова често тренировките на „сините“.

Любимецът на Сектор „Б“ в момента кара курсовете за треньор и следи изкъсо работата както на Делио Роси, така и на Доменико Ботичела, който в момента отговаря за подготовката на вратарите в първия отбор.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.