Гледайте на живо Гран При на Малайзия

В 10 часа се дава старт на състезанието за Гран При на Малайзия, в което от полпозишън стартира Люис Хамилтън. Пилотът на Мерцедес спечели вчерашната оспорвана квалификация и днес ще трябва да направи всичко по силите си да задържи Ферари и Ред Бул зад себе си.

Втори и трети на стартовата решетка за Кими Райконен и Макс Верстапен, които ще внимават да не се повтори случилото се на старта в Сингапур. Кими е голямата надежда на Ферари на „Сепанг“, защото вчера Себастиан Фетел не можа да запише нито една обиколка в квалификацията поради техническа повреда и на старта днес е последен. Дали Райконен ще спаси деня и ще надвие Хамилтън, дали Люис отново ще държи темпото или Макс ще докаже поговорката: „Двама се карат, трети печели“, гледайте на живо ТУК.

Докато пилотите се събират на старта механиците на Ферари продължават да работят по болида на Райконен. След малко го избутват обратно в гаража и Кими най-вероятно ще стартира от пита, ако изобщо успеят да поправят колата навреме.

Всички се нареждат за загряваща обиколка, освен Райконен. Ето че провалът за Ферари е пълен.

Очаквано добър старт за Хамилтън и изненада от страна на Ботас, който атакува Верстапен, но Макс не се дава. В дъното Фетел вече е 13-и, а в началото на втората обиколка изпреварва Хюлкенберг за 12-а позиция. Междувременно Стофъл Вандоорн с Макларън, който на старта беше 7-и, сега е пети, приближавайки Рикардо. Силен старт отбелязва и Кевин Магнусен с Хаас, който от 17-и е 9-и.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.