Барселона – Лас Палмас пред празни трибуни – 0:0

Отборите на Барселона и Лас Палмас играят при 0:0 пред празни трибуни на „Камп Ноу“ в мач от седмия кръг на Примера.

От каталунския клуб поискаха срещата да се отложи, но Испанската федерация категорично отказа. Провеждащият се там референдум за отцепване на Каталуня от Испания разбуни духовете в Барселона. До последно не се знаеше дали ще има мач. От „Камп Ноу“ поискаха срещата да се отложи, но Испанската федерация отказа категорично и заплаши клуба със санкция. Второто предложение на „синьо-червените“ двубоят да се играе без публика беше прието, хиляди фенове останаха пред затворените врати на стадиона.

Ернесто Валверде избра титулярна единайсторка без Андрес Иниеста и Иван Ракитич. Алейш Видал получи шанс в атака до Лионел Меси и Луис Суарес. Новият наставник на канарския тим Пако Айестаран избра схема 4-2-3-1 с централен нападател Джонатан Калери.

Мачът започна на ниски обороти и с леко домакинско преимущество. В петата минута Сержи Роберто задържа по-дълго топката, преодоля няколко съперници, влезе навътре и стреля с по-слабия си ляв крак – Леандро Чичисола улови. В 21-ата Меси завъртя топката над стената при фал, вратарят плонжира и изби коварната топка, а Луис Суарес беше блокиран за добавка. Минута по-късно Денис Суарес изскочи сам срещу вратаря, но беше затворен добре от стража.

Гостите от Канарските острови действаха нахакано и създадоха немалко опасности в средата на първата част. Освен това те владееха топката доста често и притесняваха именития си опонент. В 25-ата Усама стреля от дистанция, но Марк-Андре тер Стеген улови сигурно. Минута по-късно Хавиер Масчерано загуби равновесие, Джонатан Калери влезе в наказателното поле, където беше затворен от Серхио Бускетс. В 28-ата Алберто Акуилани пусна прекрасен пас към Усама, който извади топката пред малкото наказателно поле, но Сержи Роберто се пребори за първа топка.
В 33-ата Сержи Роберто центрира отдясно към Паулиньо, бразилецът стреля с глава, насочвайки малко встрани от гредата в аут. Видимо липсваше настроение в играта на домакините. Те често предоставяха топката на противника и рядко доближаваха вратата на „жълтите“. В 41-ата минута Луис Суарес добре замахна в наказателното поле, но така и не намери пролука за шут. В 43-ата гредата спаси Барса. Тана изведе Усама, който центрира по земя за Калери, нападателят стреля моментално и нацели близката греда, а в случая Тер Стеген беше безпомощен да реагира. Като цяло каталунците трябва да са щастливи, че полувремето завърши без гол. Статистиката за първата част показа, че играчите на Пако Айестаран са владели по-често топката и са регистрирали повече подавания.

Bet365 предлага възможност за залагане на разнообразна гама от спортове, лиги и пазари. Ако сте футболен фен, bet365 залагания на живо има най-изчерпателното меню на пазарите за залагания на футбол, които можете да си представите. Ако има предварително съществуващ футболен пазар, можете да сте сигурни, че bet365 предлага същия пазар в играта.

Ако искате да заложите в мач, Bet365 футбол на живо е далеч от конкуренцията. Дълбочината на пазарите, на които можете да залагате по време на футболен мач са наистина невероятни. За лиги като “Висшата лига”, залаганията на живо на bet365 предлагат най-голямата дълбочина на пазарите, които можете да си представите.

Вече можете да заложите на първия гол на всеки мач. Чувствайте се в безопасност, като знаете, че ако вашият играч вкара по всяко време на играта Bet365 ще ви плати! Залозите се уреждат за всички голмайстори с коефициент 1/3 за неограничени места в 90 минутна игра!