Аржентина и Меси треперят след нова издънка

Мегазвездата Лионел Меси и Аржентина отново се издъниха, като продължават да треперят за мястото си на Мондиал 2018 в Русия. „Гаучосите“ продължиха слабото си представяне, завършвайки 0:0 с Перу в мач от 17-ия кръг на световните квалификации в зона Южна Америка. Двубоят на „Бомбонера“ бе ключов за двата тима, които все пак остават с шансове за виза в Русия, след като Колумбия допусна обрат в последните секунди от Парагвай (1:2), а Чили изхвърли Еквадор (2:1) от надпреварата с гол в края.

Само 90 минути преди края на квалификациите, Аржентина остана на шесто място в класирането преди гостуването си на Еквадор с актив от 25 точки. Така за момента двукратните световни шампиони са аут от Мондиала, тъй като първите четири тима се класират директно, а петият играе бараж. Головете в последните секунди на мача в Колумбия обаче оставиха всичко в ръцете на Меси и компания. Успеят ли да спечелят в Еквадор, аржентинците ще изпреварят минимум един от отборите на Перу (25 точки) и Колумбия (26 точки), които излизат в мач на живот и смърт в Лима. Третият Чили, който също има 26 точки, пък гостува на Бразилия, първият тим гарантирал си участието в Русия от квалификациите по света.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.