Ювентус – Атлетико Мадрид 12 Март

Двубоят между Ювентус – Атлетико Мадрид ще се проведе на 12 Март (вторник) от 22:00 часа в среща от УЕФА Шампионска лига. Късните голове на централните защитници Хосе Хименес и Диего Годин поставиха бившата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо на ръба да бъде елиминиран от Шампионската лига за първи път от три години.

Коефициентът за победа на Ювентус е 1.72Равенството в сблъсъка е оценено на 3.75. Коефициентът за победа на Атлетико Мадрид е 5.50Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна.

Ювентус – Атлетико Мадрид: Двубой Статистика

Резултат от първият мач: Ат. Мадрид – Ювентус 2-0.
Ювентус не са губили в последните 9 свои домакинства.
Ат. Мадрид са в победна серия от 5 мача.

Ювентус – Атлетико Мадрид: Прогноза

Домакините водят в Серия А с огромните 18 точки на този етап и са спечелили всичките три срещи след първата си загуба в Мадрид. У дома те не са загубили в нито едно състезание. Всъщност, те са спечелили всички, с изключение на три, в своите състезателни домакински мачове през този сезон, а в последните четири мача те са постигнали 13 гола.

Атлетико Мадрид обаче не е в лоша форма. Тяхната победа с 1:0 над Леганес в събота беше петата поредна за тях във всички състезания, и  те са на само седем точки от върха в надпреварата за Ла Лига.

Далеч от дома си обаче те имат своите проблеми. Атлетико Мадрид може да е загубил само веднъж като гост след приключването на груповите фази на Шампионската лига, но фактът, че са спечелили само 5 от последните си 11 състезателни мача, показва, че имат някои проблеми, когато пътуват. Тревожен е фактът, че те също бяха победени с 4:0 от Борусия Дортмунд в груповите етапи, така че Ювентус определено ще има надежда.

Като се има предвид отличният домашен рекорд на Ювентус този сезон, подкрепата им за победата във вторник изглежда наистина обещаваща селекция. Въпреки това, получаването на два гола без отговор срещу Атлетико Мадрид ще бъде трудно, и нашето предсказание за 1-0 правилен резултат показва, че мъжете на Симеоне ще продължат да бъдат отбор, който да се надгражда. .bet-bg.com

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com