Щутгарт – Унион Берлин четвъртък 23 Май

Двубоят Щутгарт – Унион Берлин от плейофите Бундеслига I на Германия ще се проведе на 23 Май (четвъртък) от 21:30 часа. В четвъртък вечер в и около Мерцедес-Бенц-Арена се очаква голям мач, когато Щутгарт и Унион Берлин са готови да се срещат в първия мач плейофите за Бундеслига I. 

Коефициентът за победа на Щутгарт е 1.83. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на Унион Берлин е 4.50. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Щутгарт – Унион Берлин: Статистика Н2Н

Тези две страни не са се срещали помежду си от сезон 2016/2017 на Бундеслигата.

Щутгарт – Унион Берлин: Прогноза

Die Eisernen имат слабо представяне като гости този сезон. Те спечелиха само 3 от 17 гостувания във 2-рата Бундеслига. Щутгарт сериозно подобриха защитните си демонстрации в края на годината и те победиха Borussia Monchengladbach (1: 0) и Wolfsburg (3: 0) в последните две домакински мачове от сезона.

По този начин ще заложим на домакинството като основна опция за залагане при коефициент 1.83. bet-bg

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com