Шокиращ провал за Зенит

Грандът Зенит отпадна още на 1/16-финалите за Купата на Русия. Отборът на Роберто Манчини се провали срещу другия отбор от Санкт Петербург – Динамо, и загуби с 2:3 след продължения. Това е огромен удар по амбициите на Роберто Манчини, който при назначаването си заяви, че ще преследва дубъл в Русия и спечелване на трофея в Лига Европа.

Мачът се игра на стария стадион на Зенит – „Петровский“ и се разви по възможно най-лошия начин за символичните гостите. Те останаха с ччовек по-малко в 10-ата минута, след като словенският защитник Миха Мевля получи директен червен картон за задържане на откъснал се противников нападател. С човек по-малко и без доста от титулярите за Зенит стана трудно. В 37-ата минута вратарят Юрий Лодигин излезе неразчетено и Артьом Кулишев от малък ъгъл го преодоля. Само 6 минути по-късно Максим Барсов беше изведен в наказателното поле и вкара за 2:0 в полза на Динамо.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.