Шефилд Уенсдей – Шефилд Юнайтед 04 Март

Двубоят Шефилд Уенсдей – Шефилд Юнайтед от Чемпиъншип на Англия ще се проведе на 04 март (понеделник) от 21:45 часа. Понеделник вечер очакваме голям мач в състезанието за промоция в Чемпиъншип. Двама от първите четири вече се сблъскаха този уикенд и сега ще видим едно от най-жестоките дербита на дивизията.

Коефициентът за победа на Шефилд Уенсдей е 3.75. Равенството в мача е оценено с 3.50. Коефициентът за победа на Шефилд Юнайтед е 2.10. Вижте ТВ Програма за мача тук.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Шефилд Уенсдей – Шефилд Юнайтед: Статистика Н2Н

Бари Банан има повече жълти картони (13) от всеки друг играч на Шефилд У. Крис Башам е с 10 за Шефилд Ютд.
Шефилд Ютд нямат загуба в последните си 6 мача.
Шефилд У не са губили в последните 9 свои домакинства.

Шефилд Уенсдей – Шефилд Юнайтед: Прогноза

Макар че нещата вървят добре за Blades като цяло, те не успяха да спечелят пет от последните шест дербита на Sheffield. Те идват в тази игра със солиден рекорд, но не успяха да спечелят повече от половината от пътуванията си. Макар и да са имали проблеми в това събитие, те също се борят, когато се срещнат със страни в горната половина. Посетителите са видели, че тяхната страна не успява да спечели пет от шестте си пътувания до отбори, които в момента са в топ 12. Това ще ги задържи ли тук?

Те срещат Sheffield Wednesday в най-лошото време, тъй като домакините са изминали шест мача без загуба – губейки само два пъти в 15 мача. Тези поражения дойдоха от Хъл и в Челси в Купата на ФА. Те не са загубили у дома в последните си девет мача, пореден път, който датира от края на ноември. Виждаме, че совите излизат от тази игра с нещо, което е повишило защитата им през последните седмици. Те трябва да могат да задържат Sheffield Wednesday в този мач, така че подкрепяме домакините на пазара на Double Chance.

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com