Шефилд Уенсдей – Бристол Сити 22 Декември bet-bg.com

Двубоят между Шефилд Уенсдей – Бристол Сити ще се проведе на 22 Декември (неделя) от 14:00 часа в среща от Чемпиъншип на Англия. Две страни в плейофния двубой се сблъскват в неделя, когато Бристол Сити се отправя на север срещу Шефилд Уенсдей. Има само точка между двете топ шест надежди.

Коефициентът за победа на Шефилд Уенсдей е 1.66Равенството в сблъсъка е оценено на 4.10. Коефициентът за победа на Бристол Сити е 4.75. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Шефилд Уенсдей – Бристол Сити: Двубой Статистика

Като домакин, Шефилд У не е губил от Бристол Сити в последните 4 срещи помежду им.
Стивън Флетчър е голмайстора на Шефилд У с 12 гола. Андреас Вайман има 7 гола за Бристол Сити.
Шефилд У не са губили в последните 6 свои домакинства.

Шефилд Уенсдей – Бристол Сити: Прогноза

След като Шефийлд изравниха четири от шестте им домакински сблъсъка със страни в първите две трети от лигата, ще продължим с още едно равенство в този сблъсък. Робс избягват поражението във всеки, освен в две от своите пътувания, така че и двата отбора да отбележат е нашата правилна оценка за резултат в този сблъсък. bet-bg

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG