„Червените“ ще се връщат на победния път срещу Пирин

ЦСКА-София приема Пирин Благоевград днес от 20 часа на стадион “Българска армия” в генералната репетиция преди сблъсъка с Левски в следващия кръг. “Червените” се препънаха в предишния тур, като завършиха 2:2 с Етър във Велико Търново и прекъснаха победата си серия.

Нова грешна стъпка ще бъде лош сигнал преди важния мач и днес “червените” ще трябва да покажат, че са си извлекли необходимите поуки от мача във Велико Търново. Очакванията са за ударно начало и търсене на бърза развръзка, като ще се обърне внимание и на защитата с цел постигане на шеста суха мрежа през сезона.

Капитанът Божидар Чорбаджийски остана извън групата заради травма в кръста след мача с Франция.

При това положение двойката централни защитници ще бъде изградена от Барт и Бодуров, който ще сложи капитанската лента. На левия бек ще заеме мястото си Антон Недялков, а вдясно ще действа Дюлгеров.

Сред титулярите отново ще се появи Тиаго Родригес, който получи разтежение срещу Етър, но е възстановен. Халфът Кристиян Малинов трябва да внимава много днес, тъй като има четири жълти картона и при нов ще пропусне мача с Левски. В атака ще видим отново Фернандо Каранга, който ще се опита да се разпише в седми мач поред.

Съперникът Пирин е воден от миналия през “Българска армия” треньор Милен Радуканов. В групата се завърна бранителят Александър Башлиев, който също имаше проблеми с кръста. Единственият отсъстващ от Пирин е ипланцдецът Конър Хендерсън, а настроените в лагера на “орлетата” е на ниво. Пирин вече си спечели репутацията на “черна котка” за фаворитете. Благоевградчани удържаха 1:1 с Лудогорец, а единствената им загуба при гостуване е от Етър. На практика Пирин се представя по-добре като гост, отколкото у дома през сезона.

Мачът на “Армията” ще бъде първи през годината между двата тима. За последно те играха на 4 декември 2016 година, когато ЦСКА-София спечели с 2:0 при дебюта у дома на треньора Стамен Белчев.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.