Челси – Арсенал сряда 29 Май

Двубоят между Челси – Арсенал ще се проведе на 29 Май (сряда) от 22:00 часа в среща от финала на Лига Европа. След като започна толкова силно сезона, Челси изглеждаше като клуб в криза по време на тъмните зимни месеци. Поредица от лоши резултати постави Маурицио Сарри под нарастващ натиск.

Коефициентът за победа на Челси е 2.45. Равенството в мача е оценено с 3.40. Коефициентът за победа на е Арсенал 3.10. Вижте нашата пълна футболна ТВ програма.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Челси – Арсенал: Статистика Н2Н

Челси нямат загуба в последните си 8 мача.
Арсенал нямат загуба в последните си 4 мача.
По време на последните 29 срещи с Челси като домакин, Челси спечели 12 пъти, при 9 равенства и 8 победи за Арсенал. Головата разлика е 44-35 в полза на Челси.

Челси – Арсенал: Прогноза

Едно нещо, което не може да бъде пренебрегнато, е защитният рекорд на Арсенал далеч от емирствата. Стрелците са допуснали 31 гола в последните си 18 гостувания и в комбинация с високата си атакуваща сила, това е довело до някои много забавни мачове. Всъщност 20 от 27-те им състезателни мачове през този сезон завършиха с най-малко три гола.

Челси също участват в срещи с високи резултати, като седем от последните им 10 мача в Лига Европа имат поне три гола. Комбинирайте това с факта, че пет от последните седем финала на Лига Европа също са с висок резултат, подкрепата за над 2.5 гола тук, заедно с домакинска победа изглежда страхотно. bet-bg

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

18+ | Отговорна Игра | BeGambleAware.org

Източник: Бет – БГ / Bet – BG.com