ЦСКА-София и Левски играят при резултат 0:0

Отборите на ЦСКА-София и Левски играят при резултат 0:0 в дербито от 26-ия кръг на Първа лига. Както е известно, това е първи от петте сблъсъка между двата клуба до края на сезона. На тях им предстои да се изправят един срещу друг още два пъти в плейофите, а освен това ще премерят сили и на полуфиналите за Купата на България. Стамен Белчев направи три промени от инфарктната победа с 2:1 над Пирин (Благоевград) преди седмица. Специалистът залага на Рубен Пинто от първата минута, който лекуваше дълго време травма, като през тази пролет все още нямаше изиграни минути. Той смени Раул Лое в халфовата линия. Божидар Чорбаджийски се завърна в центъра на защитата след наказание за сметка на Александър Барт.

Наставникът на Левски Делио Роси направи шест промени промени от равенството с Етър (1:1). Извън състава останаха Николай Кръстев, Афонсо Фигейредо, Ивайло Найденов, Жорди Гомес Жерсон Кабрал и Ривалдиньо. На вратата се завърна капитанът на Божидар Митрев, а в защита действат Милош Цветкович, Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон и Иван Горанов. Паулиньо и Роман Прохазка ще помагат по двата фланга. Вътрешни халфове ще са Кали Тиам и Филипе Нашименто. Станислав Костов се завърна на върха на атаката, Габриел Обертан му партнира в нападение.

Интересното е, че двамата треньори са направили общо по четири промени в стартовите 11 от дербито на 21 октомври, когато двата тима завършиха 2:2.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.