ЦСКА-София атакува върха срещу коравия Ботев

Днес в 15:00 часа ЦСКА-София приема Ботев (Пловдив) в сблъсък от 16-ия кръг на Първа професионална лига. “Червените” са вдъхновени след успеха над Лудогорец в миналия кръг и сега ще търсят нови три точки. Възпитаниците на Стамен Белчев дори могат да оглавят поне за малко класирането, ако спечелят днешната среща, а пребиваването им там може да стане и по-дълго, ако „Орлите“ загубят в гостуването си на Локомотив (Пловдив) по-късно днес.

На пътя на “армейците” обаче застава доста коварен съперник. Ботев (Пловдив) демонстрира чудесна форма напоследък и записа 7 мача без загуба, в които се отчете с 5 победи и 2 равенства. Домакинското реми със Славия (1:1) в миналия кръг обаче остави лек горчив вкус за пловдивчани и те ще опитат да се съвземат с добро представяне на “Българска армия” днес.

Ботев има и да си отмъщава за загубата от ЦСКА-София през първия полусезон. Това бе най-тежкото поражение за “Канарчетата” от началото на кампанията. На 30 юли “червените” спечелиха с 6:2 гостуването си в Коматево.

ЦСКА-София разполага с най-резултатното нападение в Първа професионална лига от началото на сезона. Днес обаче домакините няма да могат да разчитат на основния си голмайстор Фернандо Каранга, който е наказан. Чорбаджийски, Атанасов и Георгиев пък са в лазарета. Треньорският щаб се очаква да заложи на Черниаускас на вратата и Дюлгеров, Барт, Бодуров и Недялков в отбрана. Малинов, Пинто и Тиаго Родригес ще движат играта в средата на терена, а в предни позиции ще действат Манолев, Кубемба и Меркадо.

За Ботев единственият отсъстващ ще бъде наказания Димов. Треньорът Николай Киров вероятно ще пусне в игра Чворович под рамката и Панов, Терзиев, Димитров и Минев в защита. Юсеин ще изпълнява функцията на опорен полузащитник, а пред него ще действат Бризола и Балтанов. Ндонгала и Неделев ще оперират по двете крила, а атаката ще бъде водена от Виана.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.