Централ Коуст – Пърт Глори 31 Декември bet-bg.com

Двубоят между Централ Коуст – Пърт Глори ще се проведе на 31 Декември (вторник) от 10:00 часа в среща от А Лига на Австралия. През този сезон нещата не се случват по план за Централ Коуст. Те се надяваха да отметнат още една разочароваща кампания зад гърба си, но изглежда, че това е същата стара история за страната.

Коефициентът за победа на Централ Коуст е 4.00. Равенството в сблъсъка е оценено на 3.80Коефициентът за победа на Пърт Глори е 1.80.

Коефициентите са валидни към момента на публикуване на събитието и подлежат на промяна. 

Централ Коуст – Пърт Глори: Двубой статистика

Milan Djuric е голмайстора на Сентрал Коуст с 4 гола. Бруно Форнароли има 5 гола за Пърт Глори ФК.
Giancarlo Gallifuoco има повече жълти картони (3) от всеки друг играч на Сентрал Коуст. Juande е с 4 за Пърт Глори ФК.
Пърт Глори ФК са в победна серия от 3 мача.

Централ Коуст – Пърт Глори: Прогноза

В победата си с 6:2 над Нюкасъл миналия уикенд, Пърт показа, че все още са податливи на отстъпване, а Централ Коуст постигнат средно по гол на мач през този сезон, така че прогнозираме, че и двата отбора ще отбележат в мача. Пърт трябва да победят удобно, а ние поддържаме победа за гостите. bet-bg

betbg.info предоставя безплатни спортни прогнози и преглед на най-добрите коефициенти за спортни събития от букмейкъра номер едно в света на онлайн залаганията – bet365.

bet365 е водеща в компания в света на хазартните игри. Брандът е предпочитан от футболните фенове по целия свят. След като се регистрирате на сайта, ще имате достъп до страхотни пазари, коефициенти, бонуси и оферти. Можете да използвате сайта на bet365 чрез компютър, таблет, мобилно приложение или на телефона си.

Ние използваме новинарска информация и статистика, за да предвидим резултата от предстоящите футболни мачове. Понастоящем нашите професионални типстъри предоставят футболни прогнози на Английската Висша Лига, Испанската Примера Дивизия, Германската Бундеслига, Италианската Серия А, Шампионската Дивизия и разбира се Лига Европа и Шампионската Лига.

Компанията оферира спортни залози, казино, покер, бинго и още много други игри. Осигурява резултати и спортни залози на живо. 

Прогнозите ни за предстоящи срещи са внимателно проучени и предоставени добросъвестно, но не са гарантирани печалби. Съветваме ви да залагате отговорно и само с пари, които можете да си позволите да загубите.

Автор: Бет – БГ / Bet – BG