Христо Стоичков се завръща в Харманли

Футболната ни легенда Христо Стоичков е очакван в Харманли за детски турнир по футбол в памет на дългогодишния спортен деятел и треньор на Камата в местния Хеброс от 1982 до 1984 година Сава Савов, съобщиха от общината. Тя съдейства за провеждането на инициативата.

Имам уверение, че Стоичков ще пристигне тук идния вторник към 15 часа, уточни организаторът на турнира Донко Трендафилов. В него ще участват отборите на Харманли 04 с треньор Георги Стайков, Спартак (Пловдив) с наставник Динко Господинов, също пловдивския Юнайтед със старшия Марко Марков и АФК Хасково, който ще бъде воден от Любомир Георгиев.

Приятелското състезание е по идея на сина на Савов Иван Савов. Тимовете ще играят паралелно на по половин футболно игрище. Освен отборните награди са предвидени и индивидуални отличия за най-добър вратар, защитик и голмайстор.

Очаква се Стоичков да връчи наградите на участниците, се казва още в съобщението от общината.
В понеделник – 18.09. на Стадион „Хеброс“ ще се проведе турнир по футбол. Инициативата е на сина на треньора – Иван Савов, а събитието се реализира със съдействието на Община Харманли . Очаква се в Харманли да пристигне и Христо Стоичков, който да връчи наградите на участниците.

Независимо какъв вид спорт харесвате, залозите на bet365 имат какво да предложат. Независимо дали става дума за футбол, тенис, баскетбол, хокей на лед, бейзбол, крикет, голф, конни надбягвания, хрътки. Всичко е на разположение в bet365 залози за вас.

В допълнение, Bet365 излъчва на живо над 50 000 събития годишно, които са достъпни за всички потребители. Задължително условие е, че трябва да имате достатъчно средства в сметката си, за да покриете минималния залог.

И едно съоръжение за потребителите на Bet365. Една от функциите, предлагани от конзолата на живо, е да преместите събития в секцията Предпочитани. Намира се в горния ляв ъгъл на екрана. Така че, когато се интересувате от дадена среща, не е нужно непрекъснато да я търсите при другите.